Ca. 80 km udenfor virkeligheden …

Udgivet af hassan

næstved vordingborg virkeligheden

Toget gør holdt på Vordingborg og på Næstved stationer, og jeg sidder og falder lidt hen i tanker… Tænk at bo her, ca. 80 km fra virkeligheden… Hvad der sker her har ingen betydning for resten af verden, og hvad der sker i resten af verden har ingen betydning her.
Trump og Kim kan fyre atombomber af, og hele verden blive inddraget i krigen, men i Vordingborg har de ikke tid til den slags, for de skal jo til Ingerlise og Holgers sølvbryllup, og brugsuddelerens søn har malet sådan et flot skjold. Det store spørgsmål er hvor mange af morgenbollerne der skal være med birkes.
Det må jo være fredfyldt, men jeg tror at jeg ville få økuller efter et par dage.
Hvor tæt på virkeligheden skal man være, for at ens liv skal give mening?
Jeg må hjem og læse Robinson Crusoe igen.
Tomhed er jo mange ting… På Østerbro findes der et kontorhotel ved navn Symbion, som er bygget på en rigtig god idé om netværksskabelse og sparring (og alt andet der er hipt og urbant), men indretningen er så trøstesløs, at ens liv føles meningsløst og tomt efter ca. 30 minutters ophold i bygningen.
Næ… Jeg er glad for at rejse non stop imellem Hamburg og Lund, sammen med min kæreste og vores døtre. Det føles virkeligt og meningsfuldt og varmt.
Men derfor kan man jo godt kigge ud af vinduet og undre sig over hvorfor alt det andet findes.

Kategorier: BlogRejseblog