Studenterhuerne der gik viralt

Udgivet af hassan

25. juni 2014 fik jeg en ‘hjerneblødning’: Alle de huer!?!

Jeg synes det er fint at de forskellige uddannelser har nogle traditioner, når man er færdig, men skal det absolut være en kopi af studenterhuen?

Så jeg biksede hurtigt en ‘info-grafik’ sammen. En smule vildledende, men lidt sjov. Og lagde den ud på Facebook.

4 likes …

Året efter så jeg den, i Facebooks minde-funktion, og delte den igen.

2-3 likes …

I år så jeg den igen, og gjorde det samme. (I skrivende stund 241 likes og 1239 delinger)

Siden har Anders Hemmingsen fået fingre i billedet, og delt det på sin Instagram profil. (I skrivende stund 35.243 likes, hvoraf ca. halvdelen helt bevidstløst liker alt hvad Anders Hemmingsen lægger op, så reélt omkring 17.500 likes)

Derefter gentog jeg billedet på min virksomheds Facebook side, hvor billedet oprindeligt blev lagt op. (I skrivende stund 1735 personer nået)

Du kan se opslagende indlejret herunder, med de aktuelle tal.

Jeg har aldrig interesseret mig specielt meget for at få likes eller delinger, privat. Hellere to personer der virkeligt har fået en oplevelse ud af et opslag, end 10.000 der liker, fordi deres venner gør det. Ureflekteret. Derfor gør jeg intet for det. Og derfor må jeg indrømme at jeg tabte kæben noget, da jeg så den enorme opmærksomhed et gammelt, ikke specielt gennemarbejdet, genbrugt opslag pludseligt kunne få.

Der er sgu mange huer efterhånden. (@grafikeren) #harværetilondon

Et opslag delt af Anders Søby Hemmingsen (@andershemmingsendk) den