Småt er godt!

Udgivet af hassan

Jeg tror at det startede med Mini Bic lighteren.
Da jeg så den første gang var jeg ‘solgt’ til alt der er småt.
Siden har facinationen for alt småt udvidet sig til små biler (fx Fiat 500), vindueskarmscaféer, compact living, street food, hotellets minibar, iPad Mini, cherrytomater osv.
(Måske prøver jeg at kompensere for noget?)
Min store lille-hjerneblødning er pt. at man kan lave en hel forretning i en christianiacykel. Men kan endda gøre den super tjekket med kreditkortterminal, website, visitkort, flyers, online bogføring osv., for under tusinde kroner! (Se fx http://guerillastart.dk)
Jeg overvejede engang – da jeg søgte ny bopæl – at indrette mit hjem i en lille båd. Siden er compact living blevet en sportgren for mange, som jeg med fryd følger på YouTube. (se fx https://www.youtube.com/user/livingbigtinyhouse)
Selv bor vi to voksne og to teenagepiger i en 3’er. Det kunne sagtens blive mere kompakt, men teenagerne ville nok opfatte det som tortur, imens vi voksne ville smile over hele femøren. – vi deler nemlig facinationen.
Det der nok tænder min lidenskab for alt det miniature er at det er billigt, lettere at gøre miljøvenligt, enormt fleksibelt og frem for alt uprætentiøst.
Det sjove ved det er, at selvom jeg taler meget om dette har jeg stadig bekendte der forsøger at imponere mig med store dyre biler, huse, osv – og det lader mig fuldstændigt kold …
Du kan dykke mere ned i min svaghed for alt det uprætentiøse i denne post: The Hip Slum