Det er frivilligt at bo i Danmark

Udgivet af hassan

Nedenstående billede cirkulerer på Facebook for tiden, og jeg er vildt begejstret. Jeg synes at det er rigtigt godt!

Dog synes jeg at der mangler lidt, for rigtigt at afspejle Danmark og nogle af de fantastiske rettigheder der gør Danmark til et forbillede for mange andre lande; retten til at udleve sin religiøse overbevisning, seksuelle orientering, ytringsfriheden m.m.

Derfor har jeg lavet mit eget.

Men det grundlæggende budskab er jeg helt enig i: Hvis du ikke kan lide lugten i bageriet, så skrid!

Det fantastiske ved Danmark er jo også, at hvis du grundlæggende godt kan lide lugten, men bare gerne vil have tilpasset nogle enkelte detaljer, så har vi ytringsfrihed, demokrati, forsamlingsfrihed, foreningsfrihed, højt til loftet og plads til alle der vil bidrage konstruktivt.

Det grundlæggende moralske fundament jeg er opdraget til, i den danske skole, er at alle skal acceptere alle, der accepterer alle. Men vi skal gå på barrikaderne imod muslimer, der ikke vil acceptere jøder, kristne der ikke vil acceptere muslimer, heteroseksuelle der ikke vil acceptere homoseksuelle, snerper der ikke vil acceptere bare bryster, og folk der af en eller anden grund ikke vil acceptere stegt flæsk med persillesovs, og en kølig pilsner.

Ingen skal tvinges til at deltage i hverken fredagsøl eller homoseksualitet, men heller ingen skal fratages retten.

Forudsætningen for at dette samfund kan fungere er at bedømme det enkelte menneske individuelt, og ikke slå en hel gruppe over én kam.

Det er Danmark.

Kategorier: Blog