“Det bliver værre og værre”

Udgivet af hassan

“Det bliver værre og værre…”
Lad mig lige oplyse, faktuelt, at der aldrig har været så få væbnede konflikter i verden som nu. Der har aldrig været så få flygtninge og internt fordrevne. Der har aldrig været så få der sultede, manglede rent drikkevand, medicin eller skolegang. Særligt procentdelen af piger der kommer i skole er en positiv kurve så stejl, at man kan få ondt i nakken af at kigge på den.
Og det på trods af at vi aldrig har været så mange mennesker på jorden.

Hjem til Danmark og Sverige: Lad mig oplyse, faktuelt, at der aldrig har været så lidt kriminalitet og så få trafikdræbte, som nu.

Det betyder at alt det konstruktive vi gør i meget høj grad nytter, og at vi skal blive ved.

Når vi skal vælge at fokusere på problemer der eskalerer, så skal vi kigge på miljø og nationalisme. Det må blive de vigtigste indsatsområde (dette er ikke faktuelt, men en holdning som et stigende antal veluddannede mennesker har).
De konflikter der findes i verden skyldes oftest “os-og-dem” tankegangen, og hvis vi prøver at løse dem med en “os-og-dem” tilgang, vil historien dømme os hårdt.

Hvis du ikke tror på det jeg skriver, men dog er nysgerrig, kan du læse mere på verdensbedstenyheder.dk, som er et udvalgt udpluk fra diverse statistikker fra de Forenede Nationer. På FNs hjemmesider kan du kildekritisk nørde videre i flere uddybende informationer.
For danske forhold kan du bla. finde informationer på politistatistik.dk.
Og for tilfældet du tænker at politiet har pyntet på tallene, så husk på at det hverken gavner politiets bevillinger eller regeringen at vise en positiv udvikling, tværtimod.

Kategorier: Blog