“Perker-elsker”

Udgivet af hassan

Jeg er lidt træt af at blive misforstået.  At nogle opfatter at jeg konsekvent holder med flygtninge og indvandrere. At nogle opfatter at jeg altid stiller mig på deres side.
Det gør jeg bestemt ikke.
Mange af indvandrerne er komplette idioter. Nogle af dem er er totalt hjernedøde. Der findes en god del af dem der er religiøst forstyrrede oven i hovedet. Og talrige der absolut burde have et los i røven, ud af landet.
Dét som jeg stiller mig på bagbenene imod er når der tales om “alle”, eller “de fleste”. Hvis det var sådan ville vores samfund være i væsentligt større problemer end tilfældet er.
Jeg opponerer stærkt imod den fremherskende “os” og “dem” attitude, som præger både store invandrergrupper og den danske regering. Det er både ubehageligt og ukonstruktivt. Det fører på ingen måde til noget godt for vores samfund at tilskynde til at folk skal tage afstand fra hinanden. Når Danmarks INTEGRATIONSMINISTER belærer os om, at vi ikke skal integrere indvandrere, men være skeptiske og afvisende over for dem.
Når jeg kritiserer grænsekontrollen er det ikke fordi jeg mener at organiserede kriminelle og terrorister skal rejse frit rundt, men fordi ordensmagten kunne bruge de ressourcer (mere) effektivt, hvis de selv kunne råde over dem, i stedet for at populistiske politikere allokerer den til noget der er så dyrt og så fantastisk ineffektivt, samtidig med at det generer over 40.000 lovlydige borgere hver eneste dag.
Så, nej, jeg er ikke inkarneret perker-elsker.
Jeg nægter bare at acceptere at racisme bliver almindeligt og stuerent. Den udvikling har vi set mange gange i historien, mange steder i verden. Der kommer aldrig noget godt ud af det.

Jeg hørte i går det tåbeligeste argument for grænsebommen: “Jamen de fangede den dér terrorist ved grænsen!”
Ja så? Stod det i hans pas, at han var terrorist???
Hvis de vidste at han var terrorist, mon de så ikke kunne have fanget ham – og et par stykker til – ved at bruge over 150.000 mandetimer mere effektivt, end ved at stå og vogte en rød-hvid-stribet bom?
En bom der kun tjener det ene formål, at Dansk Folkeparti kan sige til deres vælgere: “Se, vi får hvad vi peger på!”
Den sidste terrorhandling i Danmark blev udført af én der ikke ville være blevet standset ved grænsen.
Det samme kan siges om den sidste terrorhandling i Frankrig, Norge, Sverige, England og USA. Alle havde de statsborgerskab eller lovlig indrejse, og ingen af dem havde en plettet straffeattest.
Politiets Efterretningstjeneste har afværget flere terrorhandlinger end befolkningen får kendskab til, men grænsebommen er ikke et af de midler de opfatter som et seriøst redskab.

Jeg rejser selv over grænsen mellem Danmark og Sverige hver eneste dag, og skulle jeg have glemt mit pas kan jeg udpege de første otte måder, hvor jeg med sindsro, og en munter sang på læben, kan slentre over grænsen. Forestil dig hvor mange måder folk der har kriminelle intentioner kan finde.

Skal vi hente de danske statsborgere, som har været nede og kæmpe for ISIS, og nu sidder fanget?Ja, absolut!Ikke fordi vi skal tilgive og give dem en chance til. For min skyld må de skyde dem, eller sende dem til en fangelejr på Antarktis. I don’t give a shit.Men det er nu engang ikke en amerikansk ledet koalition som har nedkæmpet ISIS, uanset hvor meget Trump trutter i egen trompet.Det er kurderne.Det er kurderne som har dem siddende i en fangelejr, og kurderne har ikke et land, eller et retssystem, eller de nødvendige ressourcer. Så før eller siden vil de formentlig lade dem gå.Så kan vi sidde og håbe på at de bliver fanget ved vores grænsebom.Det er hvad vi får ud af den politik som både regeringen, og det største oppositionsparti synes lyder mest rigtigt. At vende ryggen til.Når kurderne beder os komme og hente de danske statsborgere, så er det ikke et generøst tilbud. Det er en bøn om hjælp. Fra nogen, der i denne sammenhæng har optrådt som vores allierede.

Kategorier: Blog